Qui som?

L'any 2019, un petit grup de juristes vam formar Besllum amb l'objectiu de promoure la transparència de l'administració pública i assessorar i defensar els nostres clients en aquest àmbit.

Maria Vila Besllum

Maria Vila i Redon

Em vaig llicenciar en Dret a la Universitat Pompeu Fabra i sóc advocada en exercici des de l'any 2014. Treballo tant amb administracions com amb empreses i clients privats, oferint-los una visió global del dret per a una millor comprensió de totes les problemàtiques. He estat professora associada de Dret Constitucional a la Universitat de Barcelona i col·laboro habitualment amb diferents mitjans de comunicació. Les meves llengües de treball són el català, el castellà, l’anglès, el francès i l'alemany.

Guillem López Besllum

Guillem López Sanz

Em vaig graduar en Dret a la Universitat Pompeu Fabra i vaig cursar el Màster d'Advocacia a la Universitat de Barcelona en les especialitats de dret públic i dret administratiu respectivament. La meva experiència professional s'ha centrat en el món del dret públic des que l'any 2016 vaig guanyar una beca per treballar al Tribunal Constitucional. També he treballat al Parlament de Catalunya com a jurista assessor de la vicepresidència de la Mesa, i he estat tècnic superior de Comissió de Garantia del Dret d'Accés a la Informació Pública i de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Necessites els nostres serveis? Contacta'ns

Us informem que les dades que faciliteu en aquest formulari seran tractades per besllum.cat amb l’única finalitat d’atendre peticions de contacte i remetre informació que pugui resultar d’interès per a l’usuari segons hagueu manifestat. La legitimació en l’ús d’aquestes dades es basa en el vostre consentiment, expressat al remetre aquest formulari.

En el marc d’aquest tractament, no comunicarem les vostres dades a cap altra persona o entitat si no és amb el vostre consentiment inequívoc o perquè hi estiguem obligats d’acord amb la llei aplicable. Podeu revocar el vostre consentiment i exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat mitjançant correu electrònic a l’adreça de correu electrònic hola@besllum.cat o, per aquests efectes, a l’adreça postal C/ Sant Martí 32 entresòl 1a, 08172 St Cugat del Vallès (Barcelona), indicant el dret que voleu fer efectiu. Caldrà que aporteu còpia del vostre document d’identitat o passaport per a la verificació de la vostra identitat. Per a més informació, podeu consultar la política de privacitat.